Xtool X100 Pad3 ، برجسته ترین ابزار اسکن OBD2 فعلی Xtool Key Programmer ، می تواند راه حل مناسبی برای کارگاه ها و تکنسین هایی باشد که خواهان تشخیص اتومبیل حرفه ای هستند. همراه با تمام تشخیص سیستم شامل حالت موتور OBDII 10 است. از نظر پوشش خودرو ، لیست مشابه ماشین با X100 Pad2 pro را دارد. اما با تجهیز به باتری قوی تر ، فضای ذخیره سازی بزرگتر و سرعت کار بیشتر ، قدرت خود را ایجاد می کند. تاکنون ، می توان گفت با این مزیت های بی نظیر متعدد ، سایر برنامه نویسان اصلی مشابه را در این دسته از Xtool شکست می دهد.

بازخورد کاربر برنامه نویس کلیدی XTOOL X100 PAD3 OBD2

در محتوای زیر ، بیایید بازخورد کاربر را در مورد این اسکنر تشخیصی ببینیم و سعی کنیم در مورد نیازهای عملی یا مشکلاتی که مشتریان بیشتر به آنها توجه دارند ، بیشتر بدانیم.

بازخورد کاربر XTOOL X100 PAD3 1:

تجهیزات بسیار خوب ، کیفیت عالی. X100 Pad23 مطابق با توضیحات ، کیفیت عالی است. خیلی سریع اومد پشتیبانی فروشنده در سطح بالا. به سرعت به تمام سوالات مطرح شده پاسخ داد. من فروشنده را خوب و مسئولیت پذیر توصیه می کنم

بازخورد کاربر XTOOL X100 PAD3 2:

حمل و نقل بسیار سریع ، محصول 100 happy سرمایه گذاری شاد. با x100 pad3 ، می توانم با خوشحالی برنامه نویسی کلیدهای مرسدس و BMW / Mini یا شبیه سازی کلیدهای موجود را انجام دهم. همچنین ، امکان تشخیص ، برنامه نویسی و برنامه نویسی اتومبیل من با نام تجاری اتومبیل های مرسدس و Bmw / Mini امکان پذیر است. عالی! سلام از گواتمالا.

بازخورد کاربر XTOOL X100 PAD3 3:

من مدت طولانی است که به دنبال دستگاه های تشخیص Xtool هستم. سرانجام ، من Xtool Pad3 را با همه تشخیص سیستم ، برنامه نویسی کلیدی ، کدگذاری TPMS ، اصلاح مسافت پیموده شده ، همه سیستم های انتقال ، کیسه های هوا و غیره پیدا کردم.

بازخورد کاربر XTOOL X100 PAD3 4:

فروشنده را پیشنهاد دهید ، خدمات فوق العاده سریع! Pad 3 نسخه به روز شده Pad 2 است. Pad 3 ابزاری قدرتمندتر با گزینه های بیشتر است.

بازخورد کاربر XTOOL X100 PAD3 5:

همه چیز خوب پیش رفت. بسته PAD3 را دریافت کرد ، دو ماشین را آزمایش کرد ، در حال حاضر مشکلی پیدا نکرده اید. همراه با آداپتور KC100 amp; EEPROM - قدرتمند

بازخورد کاربر XTOOL X100 PAD3 6:

حمل و نقل بسیار سریع وارد فنلاند 20.08.2020. PAD3 توابع ویژه پیشرفته ، توابع تشخیصی OBD2 را تأمین می کند . این همان چیزی است که من به آن نیاز دارم.

بازخورد کاربر XTOOL X100 PAD3 7:

من PAD3 را به موقع دریافت می کنم و بسیار خوب کار می کنم. این از بیشتر وسایل نقلیه برای برنامه نویسی کلیدی ، بهتر از پد x100 پشتیبانی می کند. ابزار خوبیه!

بازخورد کاربر XTOOL X100 PAD3 8:

Pad3 برای ماشین فورد من عملکرد تمام کلیدهای از دست رفته را دارد. کاملاً خارق العاده عمل می کند ، هرگز چنین ابزار قدرتمندی را در مارک های دیگر ندیده اید. می توانم بگویم ، بسیار راضی از این واحد ، دوستانی را که در تعمیرگاه کار می کنند توصیه می کنم.

اگر می خواهید درباره برنامه نویسان کلید Xtool بیشتر بدانید ، آن را در وب سایت xtool.co.uk بررسی کنید .

XTOOL X100 PAD SEAT نمای کلی عملکرد برنامه نویسی کلیدی

بازخورد کاربر برنامه نویس کلیدی XTOOL X100 PAD3 OBD2

XTOOL X100 PAD2 Pro نمای کلی عملکرد برنامه نویسی کلید نیسان

XTOOL X100 PAD3 BWM کلید برنامه نویسی کلید عملکرد

با استفاده از VVDI2 برای برنامه نویسی و خرابی کلید CAS ، چگونه می توان این کار را انجام داد؟

بازخورد کاربر برنامه نویس کلیدی XTOOL X100 PAD2 Pro OBD2

XTOOL X100 PAD2 Pro LEXUS کلید برنامه نویسی کلید عملکرد

، ,xtool ,pad3 ,x100 ,بازخورد ,کاربر ,x100 pad3 ,بازخورد کاربر ,xtool x100 ,کاربر xtool ,برنامه نویسی ,بازخورد کاربر xtool ,برنامه نویسی کلیدی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

pebarafi هتل عطر سیب سرخ fereshte212 پول مارکت آقای صنایع noureprasam avizinloy فروشگاه اوکی مای بلاگ سایت بینو بهترین مرجع مطالب زندگی